Автобиография на моето тяло (ISBN: 9789545530524)

Автобиография на моето тяло (ISBN: 9789545530524)
Описание
"Автобиография на моето тяло" е провокиращо откровение за преоткритата сексуалност на един мъж, което завладява нови територии в литературата.
Удивително е описано неописуемото с думи. Разказът за емоционално наситеното и самотно приключение на Чарлс Брадфорд ще прочетете на един дъх и ще ви вълнува дълго.
Героят е въвлечен в еротично обагрени взаимоотношения с жена, чиято неуравновесеност изгражда опасна, но неустоима връзка между тях. Животът, планетата, вселената се усещат единствено чрез желанието за тотален сексуален контрол. Бариерите са разрушени, абсолютно всичко е възможно. Със смайваща честност това експлицитно изследване на еротиката в живота на мъжа прехвърля и най-строго пазените граници на сексуално желание и фантазия, за да премине в сферата на високата литература.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^