Черната котка (2007)

Черната котка (2007)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думи Българска литература, Езотерия, Публицистика
Брой страници 242
Тегло 300

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Работата с универсалната космическа енергия Кундалини (или Силата) може да бъде опасна за здравето и изисква специална подготовка. Тази книга не е наръчник. Същото се отнася и за магическите ритуали, особено за черната магия, които са описани преднамерено непълно.
В живота има много необясними неща. Нека читателят сам прецени къде е границата между измислицата и истината.
Авторката

Още първата глава на книгата вкарва читателя сред магически ритуал на Братството. Там близначката Мария е посветена чрез специален ритуал.
Никол Данева е литературният псевдоним на режисьорката Йорданка Николова. Има техническо образование, но след това завършва кино режисура в Москва. Там наред с режисурата изучава и майсторлъка за писане на сценарии. Зад гърба си има реализирани два късометражни игрални филма. Работила е в списание за кино като редактор. Била е и режисьор в телевизия. След това обаче преминава в друг жанр - писането на романи.

"Винаги съблюдавай правилата на влизането - не пропусна случая да го инструктира, докато вървяха. - Никога не идвай със собствената си кола, не ползвай една и съща таксиметрова фирма, спирай винаги далеч от Къщата. И винаги идвай сама. Пак ти напомням, контактите между нас са ограничени само тук, навън почти не се срещаме. Изключенията са редки, както в този случай. Готова ли си за Посвещаването?"

"Всеки от обикалящите държеше по една бяла свещ, чийто пламък хвърляше причудливи сенки по лицата и проблясваше по сребристите обръчи, придържащи косите им. При влизането на двете млади жени те спряха, сложиха си качулките и им направиха път. В ръката на Герула се появи нож с черна дръжка, с който тя изряза символична врата в Кръга и насочи през нея новото момиче.

Отнякъде в унисон с пеенето се носеше тиха хипнотична музика, въздухът бе напоен с ухания на билки, дим от екзотични кори и непознат тръпчив мирис... Под превръзката Маша не виждаше нищо, но фините й ноздри се разшириха, долавяйки странните аромати. Тя пристъпи напред, усещайки с цялата си оголена кожа тръпката от предстоящата среща с неизвестното... "
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^