Изпълнително производство по ГПК и ЗОЗ (2016)

Изпълнително производство по ГПК и ЗОЗ (2016)

от 17,90 лв 6 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиПраво
Езикбългарски
Брой страници762

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Настоящото луксозно издание представлява и систематизация на съдебната практика постановена в рамките на изпълнителното производство по ГПК и ЗОЗ. Освен нея, в сборника са включени и разпоредби и решения по ДОПК, ТЗ и др. , които са свързани с гражданското изпълнително производство.

Едно от основните предимства на настоящия труд са авторският коментар, който разкрива редица тънкости в материята, както и приложените над 180 образци на различни актове, постановявани в рамките на производството. ​

Делян Николов е частен съдебен изпълнител с район на действие Окръжен съд - Бургас. Завършва Бургаски свободен университет през 1999 година.

С повече от 16 години юридическа практика от които 10 като частен съдебен изпълнител. Член на УС на КЧСИ 2009–2012 г.

От 2010 година до момента представител на Камарата на частните съдебни изпълнители в Европейска съдебна мрежа (European Judicial Network (EJN). ​

Димитър Иванов е докторант по гражданско и семейно право в СУ „Св. Климент Охридски", като е отчислен с право на публична защита на дисертационен проект „Особеният залог в българското право".

Работи като юрисконсулт на търговски дружества специализирани в областта на събирането на вземания, както и като съдебен заседател в Районен съд - Бургас.

Автор е на над 35 публикации в правния печат.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^