Кой ми взе сиренцето? ! (ISBN: 9789549964233)

Кой ми взе сиренцето? ! (ISBN: 9789549964233)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думи Бизнес, Бизнес, Психология
Език български

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

„От време на време се появява, по-някоя книга, която отваря врата към бъдещето. „Кой ми взе Сиренцето?!" оказа точно такъв ефект върху мен. Спенсър Джонсън ми отвори очите за промените, които се извършваха край мен, но които аз все още не забелязвах. Задължително четиво за Новото хилядолетие. "
Дейвид А. Хийнан, член на Борда на директорите, Висш център по мениджмънт „Питър Дракър"

„Всеки признава, че промяната е неделима част от професионалната му работа, но малцина от нас очакват и приемат промяната като реалност в живота ни. „Кой ми взе Сиренцето?!" е простичък и разбираем пътеводител, който всеки от нас може да използва, за да се справя с промените във всяка конкретна ситуация. "

Майкъл Морли, старши вицепрезидент, Eastman Kodak

„Веднага щом прочетох „Кой ми взе Сиренцето?!" купих по един екземпляр за директорите от техническото направление на нашата фирма, защото съм убеден, че тази книга може да ни помогне да се справяме успешно с непрекъснатите промени, с които се сблъскваме в нашата работа - от променящите се екипи до разработването на нови пазари. И се надявам, че и те ще подарят по един екземпляр на хората, с които работят. "

Джоан Банкс, специалист по ефективност на изявата, Whirlpool
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^