Кундалини. Майката на Вселената (2011)

Кундалини. Майката на Вселената (2011)

Кундалини. Майката на Вселената (2011)

от 10,80 лв 2 оферти
Описание
Представяме ви една известна антология на Кундалини Йога.
Част от книгата е написано от автора и съставител Риши Сингх Гервал, повечето по-важни материали са от други автори, най-вече Артур Авалон.

От тази книга можете да научите:
* Каква е целта на йога
* Къде се намира Кундалини
* Какво представлява Кундалини и какво се случва, когато бъде събудена
* Каква е ролята на мудрите за събуждането на Кундалини
* Каква е силата на Пранаяма, Дхарана, Дхияна, Самяма и Самадхи йога за събуждането на Кундалини

От особен интерес в тази книга е преводът на Лалита Сахасранама, "Най-окултните мантри" на Богинята – знаменития текст на Шри Бхаскарарая, високо уважаван от всички търсещи, които са отдадени на Кундалини, Майката на Вселената.
Това е най-добрата джапа за усмиряване на Майката на Вселената. Всички мантри са скрити в тази джапа, изпълняваща всички желания. Болните биват излекувани само от един прочит, бедните стават богати, а страховете изчезват.

"За да получи благоволението на Майката на Вселената, за да се пречисти и да се изпълнят желанията му, човек трябва да повтори Хилядата имена. "
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^