Най-добрият шеф, най-лошият шеф (2002)

Описание
Представяте ли си началник, който се крие в тъмен килер, за да подслушва подчинените си? Ами онзи, който разделя двупластовата тоалетна хартия, за да "пести средства"? Или шеф, който кара секретарката си да влезе в контейнер за боклук и да търси документи, които се оказват в собственото му куфарче?
Тези и други подобни шефове са номинирани в националния конкурс "Най-добрият шеф, най-лошият шеф", организиран от Джим Милър. Все пак тук не се говори единствено за лошите шефове. Авторът си е направил труда да ни запознае и с някои от най-добрите мениджъри - като например онзи, който води на плаж целия си отдел, или пък друг, който прилага благодарствено писмо към чековете със заплатите на своите подчинени. Благодарение на положителните и отрицателните примери, които се редуват в тази книга, Милър успява да ни внуши своя основен съвет - доволните от работата си и радващи се на уважение служители ще направят доволни и клиентите, а компанията ще просперира.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^