Netzwerk Niveau 2 40 Interaktive Tafelbilder CD-ROM (2013)

Описание
Учебната система за младежи и възрастни в 3 нива извежда до ниво В1 и подготова за сертификатния изпит Zertifikat Deutsch als Fremdsprache.
Отличителна черта на учебната система е включването на новите медии - дизайн, разнообразни теми и текстове, както и задачи, осъществяват връзката с дигиталния свят. Работейки със системата, учащите бързо постигат нивото, на което да могат да общуват, благодарение на специалния фокус върху представянето на лексиката и граматиката, допълнени от разнообразни задачи и комуникатвни упражнения. Важни аспекти на разговорния език се предават и систематизират в самото начало.
Видеоматериалите са включени в учебника, но се използват по желание.
Учебната система се предлага в два варианта - в 3 части (по 1 към всяко ниво) и в 6 части (по 2 към всяко ниво). Вариантът в 6 части съвместява учебника и работната тетрадка в 1 книжно тяло.
Работата с учебника и тетрадката е лесна и удобна, тъй като задачите си кореспондират. Специалните уроци за преговор предоставят и културна информация, а в тетрадката са поместени и задачи по модела на сертификатния изпит.
На DVD-то са записани клипове към всеки урок, които са тематично и езиково свързани, допълнени от задачи.
Интерактивният DVD-ROM оосигурява разнообразни материали за пълноценен модерен час. Включва учебник, тетрадка, аудио и видеоматериали и допълнителни материали за работа.
Ръководството за учителя осигурява насоки и идеи за работа в клас.
Нивата А1 и А2 вече са на пазара. Очаквайте скоро и ниво В1.
Допълнителни материали за учители и ученици ще намерите на сайта //www. klett-langenscheidt. de/Deutsch_als_Fremdsprache/Fuer_Erwachs ene/Netzwerk/uebersicht/Komponenten/1048 2
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^