Околен свят за 2. клас (ISBN: 9789540119380)

Околен свят за 2. клас (ISBN: 9789540119380)
Описание
Ключови думи Учебник

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Състояние: отлично
Издателство: Просвета
Град на издаване: София
Налични бройки: 1
Дебелина: 6 мм
Формат: 21/28
Корици: меки

Учебното съдържание е развито в 29 теми, разпределени в два раздела: "Светът, в който живеем" и "Природата и човекът". Всички теми са разработени на разтвор, в който отделните съдържателни компоненти имат фиксирано място. Това улеснява ориентирането на учениците в структурата на учебника и работата с него.
За по-непринудено постигане на образователните цели авторите приближават учебното съдържание възможно най-близко до житейския опит на децата. Това е осъществено чрез въвеждане на двама герои - Елена и Ивайло - второкласници, които си кореспондират и споделят своите преживявания. Писмата на героите ще подпомогнат учениците (и учителите) да навлязат в изучаваната тема, да осмислят по-резултатно учебното съдържание. Текстът на писмата е незадължителен и не трябва да се заучава от учениците. Писмата са поместени на лявата страница на всеки разтвор и са богато илюстрирани. На дясната страница на разтвора са разположени рубриките: "Какво трябва да зная", "Моят речник", "Въпроси", "Задачи". В рубриката "Какво трябва да зная" е включен задължителен текст. Той е представен с не повече от 6-8 изречения и също е богато илюстриран. При умело свързване на текста с илюстрациите в учебния час и у дома детето ще усвои лесно и непринудено задължителното учебно съдържание.

Учебният комплект по околен свят за 2. клас включва:
Учебник по околен свят за 2. клас
Учебна тетрадка по околен свят за 2. клас
Книга за учителя по околен свят за 2. клас

Настоящото издание е одобрено от МОМН и е съвместимо с учебната програма за 2013/2014 г.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^