Passwort Deutsch Kurs- und Übungsbuch 3 + Audio-CD (2013)

Описание
За учащи в 9-12 клас, втори чужд език. Подходящ за обучение на младежи и възрастни в езикови курсове и университети.
Одобрен от МОН със заповед №РД 09-677/15.08. 05 г.  Passwort Deutsch съчетава модерни и доказани в практиката методи на чуждоезиково обучение. Целенасочено се тренират четирите езикови умения: слушане, говорене, четене и писане. Напредва се постепенно и сигурно!
Passwort Deutsch е съобразен с изискванията на Общата европейска езикова рамка и води от ниво А1 до ниво В1. Последната пета част на системата подготвя за успешно полагане на изпита Zertifikat Deutsch и е мост към средното ниво.
Всяка част съдържа материал за около 80 учебни часа. Учебната система включва всичко необходимо за успешно обучение по немски език - учебник и тетрадка в едно, тетрадка-речник, аудиоматериали и безплатни онлайн компоненти.
Първата част на учебника включва 6 урока по 12 страници с всички необходими текстове и задачи за часа по немски, а втората - упражнения към всеки урок за затвърждаване, разширяване и обобщаване на наученото в клас, подходящи и за домашна работа или преговор. Немскоезичните страни и региони са представени от различни гледни точки чрез интересни автентични текстове и богата допълнителна информация.
Практичното ръководство помага на учителя да подготви бързо и ефективно интересен час по немски език - методически съвети, тестове, допълнителни материали и упражнения, предложения за проекти и много други. Автентични аудиоматериали и тетрадка речник с думите от уроците в контекст допълват цялостта на системата. Насладете се на работата с тази наистина уникална и ефективна система.
Новото издание Passwort Deutsch в 5 части е с преработено и актуализирано съдържание, обновен дизайн, повече културна информация и допълнителни упражнения. Плавната прогресия и разнообразните задачи, както и интересните теми, заредени с много чувство и положителни емоции, ангажират учениците и работят за ефективен час по немски. Подготвя за изпитите Start Deutsch 1 und 2, Zertifikat Deutsch.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^