Помагало по превод за напреднали по португалски език (2003)

Помагало по превод за напреднали по португалски език (2003)

Описание
Ключови думи Езици, Езици, Речници
Език български
Брой страници 128
Тегло 180

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Весела Чергова и Донка Мангачева са преподаватели в специалност Португалска филология към Катедра по испанистика и португа-листика при Софийския университет „Св. Климент Охридски".

Учебното Помагало по превод за напреднали е предназначено за работа със студентите от II и III курс на специалност Португалска филология. То се състои от 2 части. В първата са включени оригинални текстове от съвременни португалски и бразилски автори, а във втората - откъси от оригинални текстове на съвременни български автори. Текстовете умишлено не са адаптирани. Поредността им е съобразена със степента на сложност на съдържащите се в тях езикови структури, като цели постъпателно да затвърди уменията и навиците на студентите да боравят с езиковите изразни средства.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^