Прилагане за първи път на Международните Стандарти за Финансова Отчетност (2005)

Прилагане за първи път на Международните Стандарти за Финансова Отчетност (2005)

Офертите за продукта

Описание
Ключови думи Право

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Преходът към Международните стандарти за финансова отчетност МСФО1 (IRFS1) е свързан с трудности, които много хора подценяват. Целта на настоящата книга е да помогне на онези, които за първи път ще изготвят финансови отчети съгласно МСФО1 (IRFS1), да преодолеят тези трудности.

Тази книга разяснява кога и как да се прилага МСФО1 (IRFS1) при първото изготвяне на финансовите отчети на едно предприятие в съответствие с Международните стандарти за финансова отчетност.

В прегледа на изискванията на МСФО1 (IRFS1) се обяснява избора на счетоводни политики, както и последствията от допустимите и задължителните изключения.

Даден е изчерпателен пример, включващ модел на финансови отчети, счетоводни политики и оповестявания, който дава представа за практическите трудности при първоначалното прилагане на стандартите.

В прегледа се дават и указания за междинните отчети през първата година от прилагането на МСФО1 (IRFS1). Раздел 2 съдържа отговори на някои общи въпроси, възникващи при използването на МСФО 1 (IRFS1).
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^