Пробни кандидатстудентски изпити по география и икономика (ISBN: 9789543240982)

Пробни кандидатстудентски изпити по география и икономика (ISBN: 9789543240982)

от 6,30 лв 2 оферти
Описание
Изданието включва:

5 пълни теста по новия формат на изпита в СУ „Св. Климент Охридски
500 тренировъчни задачи по География и икономика за подготовка за изпит
200 въпроса от география и икономика на света
300 въпроса от география и икономика на България
проверка на готовността за полагане на изпит чрез дадените верни отговори

Тази година кандидатстудентският приемен изпит за специалност География в ГГФ на СУ "Св. Климент Охридски" е с нов формат - тест от 100 въпроса. 40 от тях са от учебния материал от задължителната и профилираната подготовка по География и икономика за 9. клас, а останалите 60 - от учебния материал от задължителната и профилирана подготовка по География и икономика за 10. клас. Тестът съдържа задачи за географски факти, обекти, явления и процеси и тяхното анализиране, интерпретиране и сравнение.

В настоящата разработка от 5 примерни пробни изпита са включени 500 въпроса и задачи - 200 от учебния материал за 9. клас и 300 от учебния материал за 10. клас. Съдържанието на въпросите и задачите в тестовете е съобразено с програмата по География, публикувана в сайта на СУ "Св. Климент Охридски".
Въпросите и задачите от География и икономика на България за 10. клас, включени във всеки тест, могат да се използват при подготовката за кандидатстване във всички останали университети, при които се полага кандидатстудентски изпит по география и икономика.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^