Растителна защита в таблици и схеми (ISBN: 9789549883107)

Растителна защита в таблици и схеми (ISBN: 9789549883107)

Растителна защита в таблици и схеми (ISBN: 9789549883107)

от 5,95 лв 2 оферти
Описание
Ключови думи Хоби, Направи сам

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Второ преработено и допълнено издание

За опазване на отглежданите селскостопански култури от вредители - болести, неприятели, плевели и др. , и за повишаване количеството и качеството на получената продукция се използват агротехнически, биологически и химически методи. В прилаганата система от мероприятия химическият заема основно място.
В настоящия справочник са ви представени растителнозащитните препарати, разрешени за употреба, в дозите и сроковете за приложение при съответните култури и най-подходящи за вредителя.

И още...
* какво е действието върху вредителя;
* какъв е карантинният срок, който трябва да спазим, за да ползваме продукцията след третиране с препарата;
* да приготвяме разтвора с посочената доза, да не я превишаваме, защото точно е изчислен намаленият разход на единица площ за унищожаване на вредителя и разпадът на безвредни продукти.

Избирайки подходящ препарат, прилагайки точната доза в подходящ момент от развитието на вредителите, не възниква опасност за околната среда.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^