Стратегията Син океан (2006)

Стратегията Син океан (2006)

Още оферти

Описание
Ключови думи Бизнес, Бизнес, Икономика, Икономика, Маркетинг, Мениджмънт, Право
Брой страници 278

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

„След прочитането на „Стратегията „Син океан\" никога вече няма да разглеждате конкуренцията по познатия начин. Ким и Моборньо представят убедително изследване за стремителна стратегия, постижима не с войнственост, а с креативност. Тази книга е задължителна и за изпълнителни директори, и за студенти!\"
Карлос Гоен, президент и изпълнителен директор
на Nissan Motor Со.
„Стратегията „Син океан\" поставя под съмнение всичко, което смятате, че знаете за постигането на стратегически успех. Ким и Моборньо твърдят, че жестоката конкуренция води единствено до „кървав червен океан\" от съперници, които си оспорват един все по-намаляващ източник на печалби. Тази книга е базирана на изследване на 150 стратегически хода, които обхващат повече от 100 години и над 30 индустрии.
„Искрено вярваме в идеите от книгата ни. Те не са за хора, чиято цел е само да оцеляват. Ако ви задоволява оцеляването, не четете нататък. Но ако желаете да оставите следа, да създадете компания, която гради бъдеще на печеливши клиенти, служители, акционери и общество, тогава тази книга е за вас. Не казваме, че ще е лесно, но си заслужава.
Проучването ни показа, че няма вечно печеливши компании, както няма и вечно печеливши индустрии. Установихме, че всички ние, подобно на корпорациите, правим и умни; и недотам умни ходове. За да катaлизираме успеха си, трябва да разберем от какво се влияе той и как систематично да правим именно онова, което му оказва положително влияние. Наричаме това умни стратегически ходове, а създаването на „сини океани\" е стратегически ход от решаващо значение. \"
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^