Управленският процес и екипната дейност (2005)

Управленският процес и екипната дейност (2005)

Управленският процес и екипната дейност (2005)

от 12,60 лв 3 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думи Бизнес, Бизнес, Икономика, Икономика, Кариери, Медицина, Мениджмънт
Брой страници 290

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Екипната дейност се превръща в един от основните фактори за реализирането на ефективен управленски процес. За да се осъществи правилното администриране на взетите управленски решения, важно значение имат както мотивацията на изпълнителите, така и тяхната професионална подготовка. Макар и да са осигурени тези условия, ако не са налице способности на всеки от изпълнителите за работа в екип, едва ли могат да се очакват ефективни резултати от управленския процес.
И така, връзката "управленски процес - административен процес" изисква все повече налагането на умения за работа в екипи - както при вземането на управленски решения, така и при тяхното изпълнение.
Предлаганият учебник е един опит да се свърже реализирането на управленския процес с екипната дейност. В него студентите ще открият:
- съдържателна характеристика на управленския процес и аспек
тите на неговата устойчивост;
проектно и организационно-струк
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^