Вашата календарна година 2015 (2014)

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думи Астрология, Езотерия
Брой страници 240

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

2015 е годината на Сатурн, подвластна на вибрация 8. Сатурн е планетата на ограничението, на размислите, на самоосъзнаването, които ни налага обществото, а и ние самите заради кармата, която сме сътворили. За всичко, което пропуснем да научим през 2015 година, ще се наложи да чакаме близо три десетилетия, когато започва новият Сатурнов цикъл. Планетата изисква от нас да привикваме към дисциплина. Посочва ни нашите душевни блокажи от настоящия живот, както и задръжките и комплексите, които носим от свои предходни прераждания.
Сатурн за пореден път след девет години отново хвърля светлина върху препятствията от миналото, на пръв поглед ясни, но в повечето случаи мощни невидими сенки, притежаващи силата да спрат както нашето лично, така и развитието на България.
Планетата ще ни напомни отдавна забравените страхове за цялото човечество, но и на отделната личност, които е необходимо да превъзмогнем, включително тези от водените войни през 20 век, за да отдалечим новите, които чакат на прага ни и могат да се превърнат в наше зловещо битие през 2016 -а, годината на Марс. Преродени убити войници и невинни жертви ще търсят кармична мъст и разплата.
Ще бъдем наясно дали успяваме да се приспособим към обществото или сме аутсайдери, защото сме различни и неразбрани.
Сатурн ни задължава да мислим дълго и да действаме бавно, както и да се предпазим от трудна за потискане агресия в личен и глобален план.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^