10 примерни теста за кандидат-студенти ЕПИ- обща част (2007)

10 примерни теста за кандидат-студенти ЕПИ- обща част (2007)

10 примерни теста за кандидат-студенти ЕПИ- обща част (2007)

Описание
Ключови думиУчебник
Брой страници160

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Книгата съдържа 10 примерни теста по програмата за Единния приемен изпит (ЕПИ), обща част - български език и езикова култура и математика, който е въведен като форма на кандидатстудентски изпит от УНСС - София, Стопанска академия „Д. А. Ценов\" - Свищов, и Икономи¬чески университет - Варна.
Тестовите варианти включват по 40 задачи с избираем отговор. Към всеки тренировъчен тест има инструкции за работа, ключ за верните отговори и карта за самооценка. За повечето от задачите е дадена и допълнителна информация. Предложените примерни тестови варианти дават възможност на кандидат-студентите да установят степента на своята подготвеност по изпитните теми, да си изработят стратегия за решаване на тестови задачи, да определят оптималното си време за работа, да придобият увереност в собствените сили и да се справят успешно с изпитните тестове.
Книгата е предназначена за кандидат-студентите, които ще кандидатстват в УНСС и икономическите висши училища, но тя може да се ползва от всички, които се подготвят за изпити по български език и по математика.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^