10-те златни правила за работа в екип (ISBN: 9789546499141)

Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика, Маркетинг, Мениджмънт, Право
Брой страници396

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

За кого са 10-те златни правила за работа в екип?
Взехме решение те да не бъдат ориентирани към хората, които са сто процента убедени, че няма какво повече да научават, защото изповядват свое отношение към работата в екип, с което не искат да се разделят за нищо на света.
Взехме решение също така да не сме ориентирани и към хората, които са толкова предубедени в българския индвидуализъм, че поставят под съмнение възможността да се работи в екип и по тази причина се отказват от управленските действия за създаване и развитие на работата в екип.
Десетте златни правила за работа в екип е книга за хората с отворено съзнание към новостите и за тези, които имат поведение на управленска проактивност. Такива са мениджърите и работодателите, които вярват в постиженията на научната мисъл и утвърдената добра практика и имат желание да подобрят резултатите на своите организации чрез работа в екип. На мнение сме, че в България техният брой засега не е малък и най-вероятно ще се увеличава с още по-бърз темп в бъдеще, успоредно със засилване на конкуренцията.
Ако погледнем назад към вече 30-годишната история на теорията и практиката на работата в екип, ще видим, че конкурентната надпревара е принуждавала организациите в други страни да променят организацията на работа с различни форми на съвместен труд, една от които е работата в екип. Защото, както тогава, така и сега, е било невъзможно да се получи по-голяма организационна ефективност и конкурентоспособност само с индивидуален и групов труд.
Ориентацията на книгата ни към читателите с отворено съзнание и поведение на управленска проактивност, предопредели и отговора на въпроса...
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^