100 усмивки за теб (2011)

Описание
Децата със специални образователни потребности (СОП) проявяват сложна съвкупност от емоционални и поведенчески особености. Интелектът, речта и социабилността са в индивидуално проявена дисхармония.

Материалите, предназначени за 5–7-годишни деца, насочват към учене чрез игра, стимулират перцептивните функции и фината моторика, езика на жестовете и многократното изговаряне на думи и повторение на практически действия за сглобяване, налагане, попълване, лепене, изрязване. По този начин се синхронизират поведенчески, практически, двигателни и вербални изисквания, които същевременно са пряко свързани със задачите и критериите по основните образователни направления, предвидени според Държавните образователни изисквания за предучилищно възпитание и подготовка.

Помагалото за индивидуална работа на децата е придружено с методическо пособие за учители и родители. Така в съдържателния план и чрез практически насочения замисъл се предвижда активна подкрепа не само на децата със СОП, но и на техните родители, на учителите и на специалистите, работещи с тях. Защото помощта за детето да се чувства прието и да повярва в ценността на различието си е отговорност и предизвикателство.
Да му дадем обичта си с усмивка! Да станем негови приятели!
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^