12-та планета (ISBN: 9789545854019)

12-та планета (ISBN: 9789545854019)

Още оферти

Описание
Ключови думиЕзотерия, История, Йога, Психология
Езикбългарски
Брой страници400

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Онези, които дойдоха на Земята от небето...

Първа книга от Хрониките на Земята

ХРОНИКИТЕ НА ЗЕМЯТА

Дванадесетата планета, първата книга от поредицата, съживява шумерската цивилизация и представя хилядолетни свидетелства за съществуването на Нибиру, родната планета на анунаките, и за тяхното кацане на Земята на всеки 3600 години.

Стълба към небето, втората книга, включва древноегипетски свидетелства, показващи, че портата между смъртните и боговете представлявала космодрум на Синайския полуостров, като пирамидите и Сфинксът в Гиза изпълнявали ролята на фарове. Войните на боговете и хората, третата книга, обхваща ханаански, хетски и индийски извори, сравнява с тях случаите с Вавилонската кула и унищожаването на Содом и Гомора и стига до заключението, че преди 4000 години на Земята е било използвано ядрено оръжие. Изгубените царства, четвъртата книга, пренася читателя в доколумбовите цивилизации и древните империи в Северна и Южна Америка и разкрива досега неизвестни древноизточните цивилизации и градовете на боговете на олмеките, маите, ацтеките и инките.

Когато времето започна, петата книга, анализира древните познания от небето и Земята и взаимосвързаните цикли, които довели до появата на астрономията, зодиака и астрологията, както и каменни календари като този в Стоунхендж. Космическият код, шестата книга от поредицата, обяснява как тайните на небесните учители на човечеството били кодирани в Библията и други свещени и тайни книги - космически шифър, който свързва хората с техните космически корени. Научните открития, направени през годините след публикуването на всяка книга, представят все повече потвърждения на невероятните и неортодоксални, основани на научни данни заключения на поредицата. Тези открития и произходът на човечеството и Слънчевата система се разглеждат в следващите книги на автора. Вярвам, че съвременната наука ще продължи да потвърждава древните знания.

Зекария Сичин Ню Йорк, януари 2002
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^