150 примерни длъжностни характеристики (2006)

150 примерни длъжностни характеристики (2006)
Описание
Ключови думиПраво
Брой страници606
Тегло569

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Тази книга Ви предлага 150 примерни длъжностни характеристики, съобразени с Националната класификация на професиите и длъжностите, в сила от 1 януари 2006 г.
Характеристиките са разработени за най-често срещаните професии и длъжности, подбрани от експертен съвет към издателството. Те са подготвени по предварително разработен макет, съобразен с нормативните изисквания.
За улеснение на читателя са представени извлечения от нормативни актове, които регламентират правния статут на длъжностната характеристика и правомощията по нейното разработване и утвърждаване.
Представените примерни длъжностни характеристики са авторско дело на Станислав Павлов - старши съветник в Министерски съвет. Станислав Павлов е с репутацията на един от най-добрите специалисти по заплащане на труда и по управление на човешките ресурси, дългогодишен и активен автор в изданията на ИК „Труд и право\".
Книгата е предназначена за управителните органи на предприятията и ръководителите на държавните ведомства, за специалистите по управление на човешките ресурси, за социалните експерти и синдикалистите, за счетоводителите и финансистите, както и за всички, които проявяват интерес към трудовите и осигурителните отношения у нас.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^