2: Малките букви (ISBN: 9789542706946)

2: Малките букви (ISBN: 9789542706946)
Описание
С лепенки

Ще научиш как:
да разпознаваш и пишеш буквите
да откриваш сходства между буквите

Книгата „Малките букви предлага необходимото продължение към излязлото първо издание от поредицата „Вече знам за главните букви. Чрез нея детето ви ще се запознае с всички букви от българската азбука и ще може да ги назовава в печатни текстове. Упражненията и занимателните задачи показват как най-лесно могат да се разпознават и изписват малките букви. Включените лепенки, историята с Мики Маус и играта „Бинго с букви ще направят заниманията динамични и разнообразни за вас и вашето дете.

Както в книгата „Главните букви и тук буквите са групирани според техните графични признаци. Познаването на елементите и уникалните форми на буквите (като вертикални, хоризонтални и наклонени линии и извивки) значително улеснява научаването на азбуката при малките деца. Графичните упражнения ще помогнат на детето ви да овладее някои тънкости при изписването на малките букви, например разликата във височините на буквите, буквите, които излизат от редовете, и тези, които се изписват от средата на реда. А това е отлична подготовка за научаването на ръкописните букви в училище.

Упражненията от „Малките букви са подготовка и преход към следващите две издания от поредицата „Вече знам – „Писане и „Четене. В тях детето с ваша помощ може да се научи как да пише цели думи и да чете кратки приказки. Използвайте книгите като начин да превърнете ученето в забавно общуване с детето си и да го дарите с увереността на самостоятелен малък читател и „писател.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^