201 тайни за високорезултатна дентална практика (2010)

201 тайни за високорезултатна дентална практика (2010)

201 тайни за високорезултатна дентална практика (2010)

от 55,00 лв 3 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиМедицина
Езикбългарски
Брой страници324

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Това е единствена по рода си книга, в която е събран колективния опит на някои от най-преуспелите лекари по дентална медицина. Тя ви предлага 201 готови стратегии за успех и увеличена доходност на денталната ви практика. В книгата са включени редица успешни истории, поуки, методи, препоръки за необходими действия, както и анализи на реални случаи от управлението на практиките, споделени от водещи професионалисти. Книгата е подходяща и за специалисти от други професионални медицински практики – хирургически, оптометрични, педиатрични, физиотерапевтични, ветеринарномедицинск и и др.

В нея ще откриете тайните за това как:
Да създадете марка на практиката си, за да се откроява от останалите. Така придобивате мощно конкурентно предимство при привличането и задържането на нови пациенти.

Да увеличите доходността на практиката си с проверени начини за определяне, повишаване и намаляване на цените.
Да привличате повече пациенти, ползващи изцяло платени услуги.
Да се превърнете в привлекателен работодател. Така практиката ви става по-притегателна както за сегашните, така и за бъдещи служители.
Да откривате и задържате служители, които работят усърдно, харесват това, което вършат, и работят съвместно, за да работи практиката ви успешно.
Да създавате емоционална връзка с пациентите си по начини, които наистина засилват удовлетвореността и лоялността им.
Да планирате дългосрочно и стратегически. Така създавате условия за увеличаване на приходите и ускорен растеж на практиката си.
Уверено да създавате контакти. Те водят до препращане на пациенти от лекари по обща дентална медицина, от лекари специалисти по УНГ, хирурзи, педиатри и други.

?Да усвоите нови начини, по които да повлиявате действията на пациентите и да насърчавате придържането им към лечението.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^