Избери от сърце на обновения Pazaruvaj

2012: Измененията на Земята и бъдещето на човечеството. Послания от Основателите

45,00 лв.
Информация в магазина
Препоръчана оферта knizhen-pazar.net
към магазина
Вид:

Най-евтини оферти (1)

Информация в магазина0 непроверени мненияДанни на магазина

Описание на продукта

Параметри на продукта

Година на издаване
2012
Брой страници
360

Параметри на продукта

Година на издаване
2012
Брой страници
360

Описание на продукта

Състояние: Отлично
Издателство: Възнесение
Град на издаване: София
Наличност: multiple
Корици: Меки

Живеем в най-значимото време от цялата човешка история. За първи път милиони от нас имат възможност да се развият отвъд ограниченията на материалната форма, преминавайки в свят на неописуема красота и прелест. Прагът към следващото стъпало в човешката еволюция е точно пред нас.

Какво точно се случва на планетата Земя? Каква е истината зад различните пророчества и предсказания? За първи път сега имаме цялостно разяснение, внимателно подготвено и получено чрез телепатичния канал Сал Ракели от необятен колективен висш разум на Светлината от 12-то измерение, наречен Основателите***.

Тази книга отговаря на въпросите кой, какво, къде, кога и защо, свързани с измененията на Земята, и как човечеството ще премине през космическите изменения, които засягат Земята. Книгата съдържа информация за промените в биологията, психологията, технологиите, метафизиката, религията, духовността и дори икономиката и политиката.

Основателите са вашите пътеводители в това удивително пътешествие на душата по пътя на нейната еволюция, възнесение и освобождаване от ограниченията. Те ни учат, че сме необятни същества от безкрайна любов и неограничени възможности, създадени по образ и подобие на нашия Създател. Добре дошли в новия свят!

Теми:

Ще започнем пътешествието, като Основателите ни посветят в естеството на Вселената. След това ще насочим погледа си към истинската история на Земята и това, което обикновено се нарича извънземно присъствие на Земята и около нея. По-нататък вниманието ще се премести към еволюцията на душата и към т. нар. "възнесение".

Основателите ще обяснят какво е носител на Меркаба и как работи той. Ще осветят темите за душата, семейството души, групите души, сродните души, пламъците близнаци и т. н. Ще бъде направен опит да се поясни делението на душата и как става фрагментирането. Те ще разгледат кои фрагментации са полезни и кои - не, а след това ще обсъдят как да се постигне обединението на душата. Също така материалът ще ни помогне да разберем концепцията за времевите линии.

По-нататък ще ни поведат към разкриването на истинската природа на ДНК, включвайки светлинните ключове и кодове на ДНК, които предшестват образуването на молекулите на ДНК. Ще разгледаме аспектите на ДНК, които остават неразбрани от учените на Земята. Ще обясним целта на т. нар. "отпадъчна ДНК". В действителност няма отпадъци в Божието Творение, тъй като цялата природа е част от разумен проект. Всички творения са аспекти на Божественото Съзнание. Следователно всичко, което Бог е сътворил, има цел.

Във физическото тяло няма част, която да няма цел. И премахвайки органи от физическото тяло, ние в някаква степен намаляваме неговата полезност. Всички части на тялото изпълняват своята функция. Някои от тях, например апендиксът, имат маловажни функции, но въпреки това всяка част от тялото заема своето място в грандиозната схема.

Аналогично, всяка част на ДНК има функция и един от аспектите на т. нар. "отпадъчна ДНК" е да записва извънземните животи на душата. Това ни връща към темата за извънземните. На нея са посветени две глави. В Глава трета Основателите ще представят обзор на извънземното присъствие на Земята, а в Част втора на книгата подробно ще изложат ролите на нашите извънземни помощници, докато ние преминаваме през измененията на Земята.

В Част втора на книгата Основателите ще изследват естеството на измененията, включвайки Прецесионното изравняване през 2012 г. и Галактическия преход - какво представляват те, как работят и защо имат такова голямо значение. Ще бъде предложен кратък научен поглед върху прецесиите на оста. След научното обяснение на измененията, случващи се на Земята и в Слънчевата система, Основателите подробно ще опишат различните аспекти на измененията от гледните точки на много области на познанието, към което се отнасят. Частично ще бъдат включени биологията, философията, психологията, социологията, икономиката и политиката.

И накрая ще хвърлим поглед към това какъв вероятно ще бъде животът на Земята след измененията.

За мен е голямо удоволствие да съм домакин, докато Основателите ви водят в това необятно пътешествие. Каня ви да се присъедините и да се насладите на пътуването!

Сал Ракели

***Основателите са вашите пътеводители в това удивително пътешествие на душата по пътя на нейната еволюция, възнесение и освобождаване от ограниченията. Те ни учат, че сме необятни същества от безкрайна любов и неограничени възможности, създадени по образ и подобие на нашия Създател. Добре дошли в новия свят!

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Продуктът все още няма отзиви.

{"Любими категории":[["Електрическа кола","https://www.pazaruvaj.com/c/elektricheska-kola-c8157/"],["Допълнения към опаковка","https://www.pazaruvaj.com/c/dopylnenija-kym-opakovka-c5590/"],["Кашон","https://www.pazaruvaj.com/c/kashon-c6899/"],["Мегафон","https://www.pazaruvaj.com/c/megafon-c6927/"],["Защитен екран за монитор","https://www.pazaruvaj.com/c/zawiten-ekran-za-monitor-c6381/"]],"Как да изберете най-добре":[["Как да си купите авто радио?","https://www.pazaruvaj.com/a/kak-da-si-kupite-avto-radio-c3637-162/"],["Как да си купите бюро?","https://www.pazaruvaj.com/a/kak-da-si-kupite-bjuro-c6244-77/"],["Как да купите пистолет за горещ въздух?","https://www.pazaruvaj.com/a/kak-da-kupite-pistolet-za-goreshh-vzdukh-c4787-235/"]],"Избрани продукти":[["NORTH Антифриз long life s12+ Червен (-76c), 200л (5840)","https://www.pazaruvaj.com/p/antifriz-long-life-s12-cherven-76c-200l-5840-pP750079896/"],["Makita US053DZ","https://www.pazaruvaj.com/p/us053dz-pP749351475/"],["Тримарт Изомалт 500гр","https://www.pazaruvaj.com/p/izomalt-500gr-pP439926675/"],["Konica Minolta DR-114 (4021-0297)","https://www.pazaruvaj.com/p/dr-114-4021-0297-pP38278372/"],["Kiwi Design Протектор Kiwi Design - VR Protective Shell, черен (Q25-2.1/HJT-285)","https://www.pazaruvaj.com/p/protektor-kiwi-design-vr-protective-shell-cheren-q25-2-1-hjt-285-pP990204610/"],["Liu Jo Обувки с висок ток Liu Jo VICKIE 135 в бежово SA3137EX004S1858 (SA3137EX004S1858)","https://www.pazaruvaj.com/p/obuvki-s-visok-tok-liu-jo-vickie-135-v-bezhovo-sa3137ex004s1858-sa3137ex004s1858-pP951647625/"],["With Scent of Books Калъф за книга Dragon treasure - Tourmaline Multicolor","https://www.pazaruvaj.com/p/kalyf-za-kniga-dragon-treasure-tourmaline-multicolor-pP613716012/"]],"Препоръчваме":[["градина","https://www.pazaruvaj.com/c/gradina-c3905/"],["Sony PlayStation 5 (PS5)","https://www.pazaruvaj.com/p/playstation-5-ps5-pP588030129/"],["Басейни","https://www.pazaruvaj.com/c/basejni-c3222/"],["Мобилни телефони","https://www.pazaruvaj.com/c/mobilni-telefoni-gsm-c3277/"],["Смарт часовници","https://www.pazaruvaj.com/c/smart-chasovnici-fitnes-trakeri-c7323/"],["Преносими компютри","https://www.pazaruvaj.com/c/prenosimi-kompjutri-c3100/"],["Велосипеди","https://www.pazaruvaj.com/c/velosipedi-c104/"],["телевизори","https://www.pazaruvaj.com/c/lcd-crt-i-plasma-televizori-c3164/"]]}