21 Неоспорими закона за лидерството (2006)

Описание
Какво би се случило ако един изключителен експерт с повече от трийсет години опит в лидерството има желание да синтезира най-доброто от това, което е научил като го изведе в достъпни за всекиго приниципи? Това ми трябва!

Точно това е направил Джон Максуел в своята книга "21 неоспорими закона за лидерството". Съчетал е прозренията си, плод на трийсет годишната, изпълнена с успехи и грешки лидерска практика с наблюденията си от света на бизнеса, политиката, спорта, религията и военните конфликти. Резултатът е едно задълбочено изучаване на лидерството, предадено по начин, по който само Максуел би могъл да го направи.

Разберете защо...
- Хенри Форд едва не докара своята компания до фалит.
- Някои предприемачи получават много пари от инвеститори на рисков капитал, докато други не успяват да получат и петаче.
- Принцеса Даяна беше обичана от милиони, докато нейният съпруг така и не успя да спечели хората на своя страна.
- Кока-Кола удържа позициите си на борсата, дори когато изпълнителният директор на компанията почина.
- Никому неизвестен пастир от развиваща се страна увеличи броя на хората, които посещават неговата църква от седемстотин на четиринайсет хиляди души за седем години.
- Законът за предела е най-важният принцип, който някога ще научите.

"Всичко опира до лидерството - казва Максуел - тези закони пораждат последствия. Прилагайте ги и ще видите как хората ви следват. Нарушете ги и няма да можете да ръководите другите. Добрата новина е, че всеки един от тези 21 закона на лидерството може да бъде научен. "
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^