300 въпроса за бременността (ISBN: 9789547421530)

300 въпроса за бременността (ISBN: 9789547421530)
Описание
Ключови думиМама-бебе
Брой страници320

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Бременна съм! ... И всекидневието ви се изпълва с въпроси от всякакъв род, на които търсите незабавен отговор. Неразположения, хранене, начин на живот и навици на бременната жена - съветите и ценните идеи в тази книга ще ви помогнат в много ситуации, в които неизбежно ще попаднете.
Книгата на д-р Холцгреве представлява малък практичен наръчник за бъдещите майки. В стегнат, систематизиран и много достъпен вид тя дава решения на различни проблеми, с които се сблъскват жените в тези изпълнени с толкова надежди и очаквания, но и с тревоги и притеснения, месеци.
Информацията се възприема изключително лесно, благодарение на структурата на текста, която е избрала авторката - отговори на конкретни въпроси от всякакъв характер.
Въпросите в книгата са групирани в три основни части: ежедневието на бременната жена, оплаквания и усложнения по време на бременността и видове изследвания. Д-р Холцгреве подробно се спира на почти всички аспекти от бременността - като се започне от най-елементарните неща (простуда, физическо натоварване, умора, хранене), премине се през въпросите за наследствените заболявания, вирусните инфекции, спонтанния аборт и др. и се стигне до въпроси от типа на Няколко дни преди да установя, че съм бременна, се напих. Може ли това да е навредило на току-що заченатия зародиш? Странен на пръв поглед въпрос, но всъщност доста често срещана ситуация. Описани са и опасните и тревожни ситуации и сигнали, при които трябва незабавно да се потърси лекарска помощ. Дадени са и полезни съвети как бременните да се справят с някои от най-често срещаните неразположения като прилошаване, повръщане, подуване на корема и т. н.
В този малък обем и формат (подходящ да се носи дори в дамската чанта!) авторката се е опитала да поднесе възможно най-богата информация за различни страни от живота на бременната жена.
 Д-р Бригите Холцгреве е лекар - специалист по човешка генетика. От 15 години работи в областта на женската консултация - генетично консултиране, пренатална диагностика и обща консултация.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^