5: Писане (ISBN: 9789542706991)

5: Писане (ISBN: 9789542706991)
Описание
С лепенки

Книгата „Писане дава възможност на вашето дете да направи начинанията си в писането успешни. Следвайки първите две книги с езикови упражнения от поредицата „Вече знам – „Главните букви и „Малките букви, това издание ще научи детето ви как да пише думи и цели изречения. Тук ще се срещнете с любимите принцеси на Дисни. Интерактивните лепенки, игрите, миникнижките ще превърнат писането в игра и ще създадат интерес у детето ви към текстове за четене.

Ранният опит в писането помага на децата да добият важни за грамотността им умения. Драскайки, рисувайки, свързвайки букви или пишейки цели думи, малките деца разбират, че писането е начин да изразят идеите си. С времето започват да забелязват разстоянието между думите и да разбират, че те са съставени от букви. Докато се учат да пишат, децата се фокусират върху звуците, които чуват в началото, средата и края на думите. Така постепенно те натрупват запас от думи, които могат сами да кажат буква по буква. Един от най-добрите начини да помогнете на детето си да разбере как работи езикът, е да му дадете поводи да пише.

За да е успешно в ранната детска възраст, ученето трябва да е забавно. Това издание предлага разнообразни упражнения. Прописването обаче не може да се случи без вашата родителска помощ. Затова помогнете на детето си да изпълни задачите и да добие увереността на независим малък пишещ.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^