Описание
Здравей! Хайде да изследваме горите!

Ела с нас на пътешествие. Очакват те страхотни места, растения и животни! Голямата гора е пълна с дървета, треви, пчели, мед и... с нас! Но ти предстои да видиш още много видове гори и да се запознаеш с растителния и животински свят в тях. Някои са много на север и са съставени предимно от достолепни вечнозелени дървета, мъхове и храсти с вкусни плодове. В тях ще срещнем мечоци, ястреби и пъргави катерички, а защо не и горди елени с разклонени рога! Далеч на юг пък ще се спрем в дъждовните гори. Там ще се оглеждаме за хищни насекомоядни растения, дървесни жабки в най-ярки цветове, шумни папагали и палави маймунки!

Ще пребродим света, за да се срещнем с тях. Тръгвай с нас!

Шестата книжка от поредицата ще отведе децата на едно незабравимо пътешествие, чиито водачи ще са Мечо Пух и приятелите му от Голямата гора. Смелата експедиция ще поеме първо на север към обширни иглолистни гори, в които се срещат достолепни вечнозелени дървета, мъхове и храсти с вкусни плодове. Сред тях бродят сънливи мечоци, работливи бобри, пъргави катерички и палави сърнички... След това любознателните малчугани ще поемат на юг към дъждовните гори, обитавани от хищни насекомоядни растения, дървесни жаби в ярки цветове, шумни папагали, царствени орли и палави маймунки. Пъстрите фотографии в изданието, които представят нагледно огромното многообразие от растителни и животински видове в горите, ще развълнуват въображението на малките изследователи и ще ги вдъхновят да научат повече.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^