7-те навика на високоефективните семейства (ISBN: 9789544746216)

7-те навика на високоефективните семейства (ISBN: 9789544746216)

от 22,00 лв 5 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Офертите за продукта

Описание
Ключови думиПсихология
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Стивън Кови е уважаван авторитет с международно признание в областта на лидерството, семеен експерт, учител, организационен консултант и автор. Превръща преподаването на начина на живот и лидерството, центрирани върху принципи, в делото на своя живот, воден от дълбокото убеждение, че на тях се държат успешно семействата и организациите. Има магистърска степен по бизнес администрация (MBA) от Харвардския университет и докторат от университета „Бригам Янг, където преподава организационно поведение и бизнес мениджмънт и е бил директор, отговарящ за партньорствата на учебното заведение, и асистент на президента.

Д-р Кови е автор на няколко забележителни книги, включително международния бестселър „Седемте навика на високоефективните хора, която е №1 сред най-влиятелните бизнес книги на XX век и една от десетте най-влиятелни книги по мениджмънт в историята. От нея са продадени над 15 милиона копия на тридесет и осем езика в целия свят. Други негови бестселъри са First Things First („Първите неща – първи), Principle-Centered Leadership („Лидерство, центрирано върху принципи) и The Seven Habits of Highly Effective Families („Седемте навика на високоефективните семейства), от които са продадени общо над 20 милиона копия.
Като баща на девет деца и дядо на четиридесет и трима внуци, през 2003 г. той е удостоен с Наградата за бащинство на Националната инициатива за бащинство, която посочва като най-смисленото отличие, което някога е получавал. Сред другите отличия на д-р Кови са медал на „Томас Мор Колидж за служба в името на човечеството, „Лектор на годината за 1999 г. , наградата „Международна личност на мира на сикхите за 1998 г. , наградата „Международен предприемач на годината за 1994 г. и Националната награда за цялостен принос за предприемаческо лидерство „Предприемач на годината.

Д-р Кови е посочен от списание „Тайм като един от 25-те най-влиятелни
американци и е удостоен със седем почетни докторски титли.
Съосновател и вицепрезидент на компанията „ФранклинКови – водещ световен доставчик на професионални услуги с офиси в 123 държави. Хората в компанията споделят визията, дисциплината и страстта на д-р Кови да вдъхновява, да издига и да предоставя инструменти за промяна и израстване на организациите и техните членове по целия свят.

---------------
Тази книга е честна, увлекателна и сърдечна. Най-много ми допадат историите за семейство Кови. Наръчник на здравия разум, който може да помогне на всяко семейство.
Мери Пайфър, автор на „Да съживим Офелия: как да спасим личността на подрастващото момиче

Общоприет факт е, че много от американските семейства имат проблеми.
Вместо да ги оплаква, Стивън Кови е решил да направи нещо по въпроса.
„Седемте навика на високоефективните семейства е пълна с добри, искрени, практични, лични съвети. Прочетете я. Ще бъде полезно и за вас, и за семейството ви.
Уилям Бенет, автор на „Книга на добродетелите

Тази чудесно написана книга дава отлични съвети за „най-висшата роля и най-важната грижа на родителството.
„Пъблишърс Уийкли

Много задълбочено, лично и практично приложение на принципите на Стивън (а очевидно и на Сандра) Кови за най-важното: семейството.
Джон Пепър, председател и изпълнителен директор, „Проктър и Гембъл

Семейните отношения изискват всеотдайност, смирение, търпение и способност да си прощаваме взаимно. Книгата на Стивън Кови ни напомня, че най-важната ни работа всеки ден е това, което правим за семейството си.
Грег Колман, издател, „Рийдърс Дайджест

Книгата „Седемте навика на високоефективните семейства разнищва вечния конфликт между професионалния и семейния живот с превъзходна смес от принципи, здрав разум и примери. Стига човек да има усет за приоритетите си и да поддържа добър баланс, може да успее и в двете.
Доналд Содъркист, вицепредседател и изпълнителен директор, „Уол-Март Сторс

Забележителна книга за принципите на семейните взаимоотношения.
Не можеше да се появи в по-добър момент от този, в който липсата на здрави семейни връзки унищожава отношенията и води до невъздържано насилие.
Арун Ганди. внук на Махатма Ганди, основател и директор на Институт „Ганди

„Седемте навика на високоефективните семейства ни вдъхновява да създадем изключителни отношения в семейството и ни показва как на практика да го направим.
Джон Грей, автор на „Мъжете са от Марс, жените – от Венера
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^