Описание
Ключови думиЕзотерия
Брой страници472
Тегло847

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Тегло 0.500 кг

\"Работата на Кови е повлияла на милиони, милиони хора по целия свят. В тази книга той прави огромен концептуален скок и ни запознава с идеи и практики, които ще имат всеобхватен ефект върху живота на всички ни. \"Осмият навик\" е чудесно четиво, триумф на духа и по мое виждане това е най-важният труд на Кови. \"
Уорън Бенис, професор по мениджмънт, Калифорнийски университет; автор на \"On Becoming a Leader\" и съавтор на \"Geeks and Geezers: How Era, Values, and Defining Moments Shape Leaders\"

\"Да постигнете резултати в големи компании, е много рядко умение и тази книга е уловила как да се направи това. Предоставените тук насоки ще се докажат като безценни за лидерите, които се стремят към по-стриктно изпълнение на целите в техните организации. \"
Кевин Ролинс, президент и изпълнителен директор, Dell Inc.

\"Стивън Кови отдавна е сигурен пътеводител за онези, които се стремят към усъвършенстване. \"Осмият навик: От ефективност към съвършенство\" показва как да изкачите върха на удовлетворението и постиженията. \"
Стив Форбс, президент и изпълнителен директор на Forbes и главен редактор на списание Forbes

\"Повече от десетилетие очаквах следващата фаза от работата на Стивън Кови по \"Седемте навика на високоефективните хора\". Изискванията в живота ми се промениха значително, откакто първо прочетох \"Седемте навика\", и имах нужда от нов начин да погледна живота си и баланса в него. Отново съм вдъхновен!
Грег Коулман, вицепрезидент, Yahoo! Media and Sales

\"\"Осмият навик\" е въздействаща, практическа пътна карта за напредък отвъд ефективността. Всеки, който се стреми към щастие и удовлетворение, трябва да прочете тази книга. \"
Клейтън Кристенсен, Робърт и Джейн Сизик, преподаватели по бизнес администрация, Harvard Business School

Тази книга показва как като лидери и организации да открием посоката и да постигаме устойчиви резултати на прага между две епохи - индустриалната и ерата на знанието. Богатството премина от парите и вещите към хората, пише Стивън Кови. Затова от нивото на тяхното лидерство зависи успехът на всички инвестиции в бизнеса. \"Меките\" доскоро умения се превърнаха в най-твърдите умения в новото управление през 21-ви век. За да постигаме устойчив растеж, ефективността вече не стига. Повикът е за съвършенство (excellence или greatness). Кови показва как осъзнато да изберем и да следваме пътя на съвършенството, а не на посредствеността
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^