А какво мисли Русия (ISBN: 9789544990015)

Описание
Американското списание "Тайм" обяви президента на Русия Владимир Путин за "Човек на годината" за 2007 г. заради укрепването на стабилността и нарастването на ролята на Русия в света.
Според изданието последната година на Путин като президент на Русия е била най-успешна. "Във вътрешната политика ток осигури политическото си бъдеще, а във външната - разширяване влиянието на Русия в решаването на международните дела" - съобщава списанието.
"Когато Путин през 2000 г. стана президент на Русия, страната бе практически недееспособна държава. С неизчерпаема настойчивост, с ясно виждане за това каква да бъде Русия, и с чувството, че той сам олицетворява лицето на Матушка Русия, Путин върна своята страна на картата на света" - пише "Тайм".
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^