Адаптирана приказна новела „Ризата по Анатол Франс (2013)

Адаптирана приказна новела „Ризата по Анатол Франс (2013)

от 6,21 лв 3 оферти
Описание
С темата за щастието философската новела „Ризата е вечно актуална творба на лауреата на Нобелова награда за литература Анатол Франс, един от най-големите майстори на словото във френската литература на ХХ век. Нейният прочит предизвиква  смях и доставя истинска естетическа наслада.                             

Настоящата адаптация на новелата „Ризата засилва интереса към четенето на художествена литратура. Предназначена е за ученици от профилираните гимназии. Изисква речников запас от 2500 думи и постигнато eзиково равнище B1.  Включеното към нея

„Ръководство за четене превръща изданието в ценно помагало за:
развитие на уменията за четене с разбиране анализ на литературен текст на френски език изпълнение на творчески задачи самостоятелна работа усъвършенстване на уменията за превод обогатяване на езиковата и общата култура.

Автор на адаптацията и на ръководството за четене: Нина Кръстева.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^