Аеройонотерапия. Извор на дълголетие и здраве (ISBN: 9789548086127)

Аеройонотерапия. Извор на дълголетие и здраве (ISBN: 9789548086127)

от 7,65 лв 4 оферти

Още оферти

Описание
И така, тази книга е за средствата и техниките за удължаване на живота, и за аеройоните като ефективен и многообещаващ фактор за дълголетието. Докато я пишех, ми се наложи да лавирам между стремежа научно да разгледам проблема и неизбежното желание на читателя да получи отговор на въпроса какво конкретно трябва да се прави. Да се намери "златната среда" едва ли е възможно. Без да се разбира, макар и в общи линии, научната същност на проблема, не е възможно да се подберат най-подходящите и най-ефективните действия.
Но от друга страна, прекомерната "наукообразност" пречи на достъпността.

В такива случаи обикновено се пише: "Авторът поднася извинения на специалистите за недостатъчната задълбоченост на изложението".

Аз ще постъпя другояче. Ако някой от зрелите (по възраст) учени е склонен да отправи критични бележки за книгата, аз го каня да поспори с мен лично в тренировъчната зала. Като потренираме заедно час- два, току-виж се окаже, че няма за какво да спорим.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^