Актуални проблеми на новия Граждански процесуален кодекс (2012)

Актуални проблеми на новия Граждански процесуален кодекс (2012)

от 18,00 лв 2 оферти
Описание
2. издание

След влизането в сила на Гражданския процесуален кодекс в практиката възникнаха много въпроси, свързани с прилагането му. Тази книга, представляваща тематичен коментар на новото в гражданския процес, обхваща най-важните и актуални проблеми в материята. Изложението систематично следва структурата на ГПК, с акцент върху анализа на най-важните процесуални институти. В това допълнено и актуализирано издание са взети предвид измененията на ГПК, а най-новата съдебна практика е анализирана и систематизирана.

Книгата е с определена практическа насоченост и представлява интерес за всеки, който се занимава с проблемите на гражданския процес.

Красимир Влахов е съавтор на книгата „Вещно право. Практически проблеми. Той е съдия с дългогодишен стаж, преподавал е в Националния институт на правосъдието, а от 2008 г. е председател на Районния съд в София.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^