Америка и светът (2010)

Америка и светът (2010)
Описание
Ключови думиПолитика, Публицистика
Езикбългарски
Брой страници288

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Две от най-уважаваните фигури в американската външна политика - Збигнев Бжежински и Брент Скокрофт, бивши съветници по националната сигурност при две много различни администрации, в поредица оживени непринудени разговори, направлявани от Дейвид Игнейшъс, журналист от \"Уошингтън Поуст\", анализират най-значимите външнополитически предизвикателства пред Съединените щати в книгата си \"Америка и светът\". Те не се колебаят нито за миг да надзърнат в душата на американската политика и да обяснят какво трябва да се реформира, за да може корабът да поеме по по-добър курс. Решенията, които страната ще вземе, през следващите няколко години, може да се окажат решаващи за това, още колко време тя ще бъде суперсила. Дълбоко информираща и провокираща книга, която дефинира центъра на отговорните мнения за американската външна политика. Четиво от основна важност за всеки, който се интересува от международната роля на Съединените щати.

\"Америка и светът\" е оздравително, безценно четиво, съдържащо множество нови прозрения, което обаче също така показва и колко много мъдрост може да се извлече от опита. Збигнев Бжежински и Брент Скокрофт са двама от нашите най-добри теоретици и практици в областта на външната политика, които ни дават възможност да се възползваме от цялото богатство на тяхната дългогодишна и плодотворна дейност.

Ан-Мари Слотър, автор на \"Идеята, която е Америка\".

Един от нашите най-добри журналисти интервюира двама от нашите най-мъдри държавници. Тази чудесна книга осигурява място на първия ред в спектакъла на историята, а също и добри съвети относно фундаменталните промени в света, с който ще трябва да се справя новия президент.

Проф. Джоузеф С. Най, Харвардски университет, автор на \"Силите, които трябва да се управляват\"
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^