Английски език за 6 клас Подготовка за външно оценяване (ISBN: 9789541807248)

Английски език за 6 клас Подготовка за външно оценяване (ISBN: 9789541807248)

от 3,60 лв 2 оферти
Описание
Сборникът с тестови задачи има за цел да подпомогне подготовката на шестокласниците по английски език за успешно представяне на изпита за външно оценяване в края на учебната година. Помагалото включва 10 теста, които са изцяло съобразени с формата на изпита, провеждан от Министерство на образованието, младежта и науката.

Всеки тест се състои от три основни части:

* задачи за слушане, с които се проверява умението на учениците за цялостно разбиране на диалогичен текст;
* задачи за попълване на изречения, с които се проверява умението за разпознаване на определени граматични структури в отделни изречения;
* задачи за четене с разбиране, с които се проверява умението на шестокласниците за четене на непознат текст с разбиране. След последния тест в сборника са включени текстовете за слушане.

Това прави възможно изпълнението на тестовите задачи както в клас под ръководството на учител, така и при самостоятелна подготовка вкъщи. В края на помагалото са дадени верните отговори, което улеснява оценката и самооценката на шестокласниците.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^