Английско-български речник (ISBN: 9789542601104)

Английско-български речник (ISBN: 9789542601104)
Описание
Ключови думиЕзици, Езици, Речници
Брой страници792

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Настоящият „Английско-български речник\" е специално разработен за нуждите на всички, които изучават или ползват английски език. Представените в него 55 000 думи и изрази и техните 80 000 значения покриват основната лексика на съвременния английски език. Благодарение на ясната си структура и подробно разработеното речниково съдържание, на примерите, илюстриращи граматичните конструкции, както и на идиоматичните изрази и смислови разяснения, подчертаващи подходящото значение, „Английско-български речник\" позволява да се изразим недвусмислено и без колебание.
 
Близо 55 000 думи и изрази
Над 80 000 значения
Най-новите думи от всички области на живота
Стотици примери от разговорния език
Културни и енциклопедични справки
Британски и американски правопис и употреба
„фалшиви приятели\"
 
НОВО: Специално разработено приложение, което съдържа:
кратка граматика на английския език
Неправилни глаголи
 
Английски за всеки ден, включващ основни изрази от търговската и личната кореспонденция, както и множество, взети от живата реч изрази и примери, които ще ви улеснят при разговор по телефона, пазаруване, гостуване у семейство и пр.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^