Арлекин (ISBN: 9789545856297)

Арлекин (ISBN: 9789545856297)
Описание
Ключови думиФилософия, Психология, Трилър

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

излиза на 18.07. 2005 г.
Брилянтен практически наръчник, който ще ни помогне да пробудим и усъвършенстваме своите огромни неизползвани интелектуални ресурси и способности.

ГЕНИЯТ НЕ СЕ РАЖДА, ТОЙ СЕ СЪЗДАВА

Човешкитe същества са надарени с почти неизчерпаем потенциал да се учат и творят. Можете да разкриете своите скрити способности, да изострите сетивата си и да освободите уникалната интелигентност - просто трябва да следвате примера на най-великия гений на всички времена, Леонардо да Винчи. Известният автор Майкъл Гелб, който е помогнал на хиляди хора да разширят кръгозора си и да постигнат много повече, отколкото са смятали за възможно, ще ви покаже как. Като стъпва на бележниците на Леонардо, на неговите изобретения и на легендарните му произведения на изкуството, Гелб формулира Седемте давинчиански принципа - най-съществените елементи на гения. Те обхващат различни области на Curiosita - неутолимото любопитство към всичко в живота - до Connessione, вникването във взаимосвързаността на всички неща. Като имате Да Винчи за пример, ще откриете вдъхновяващ нов начин на мислене. И стъпка по стъпка, посредством упражнения и провокиращи уроци, ще обуздаете силата - и грандиозното чудо - на своя собствен гений. Ще овладеете способности, които ще променят живота ви, като например:

* разрешаването на проблеми;
* творческото мислене;
* самоизявата;
* извличането на радост от света наоколо;
* поставянето на цели и постигането на равновесие в живота;
* постигането на хармония между тяло и ум.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^