Астрологическо лечение (2009)

Астрологическо лечение (2009)

Още оферти

Описание
Ключови думиАстрология
Езикбългарски
Брой страници440

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Рейнолд Ебертин е последовател на Алфред Вите - водещият немски астролог, основател на Хамбурската школа по астрология. След смъртта на Вите през 1941 година, Рейнолд Ебертин доразвива и прилага нашироко в практиката си неговите разностранни изследвания върху срединните точки и деветдесет градусовата скала на четвъртата хармоника, залегнали в основата на науката космобиология. Ебертин неуморно поощрява медицинското приложение на астрологията - като средство за диагностика, превенция и удачен избор на време за насрочване на операции.
Първата книга на Рейнолд Ебертин - „Комбинацията на звездните влияния\", е издадена през 1940 година и е неколкократно допълвана и преиздавана.
Поради многогодишните му изследвания върху връзката между анатомичните съответствия и зодиакалните градуси, и заради обоснованото използване на полупунктовете, Ебертин е смятан за основателя на съвременната космобиология.
Астрологичната традиция съпътства цялото семейство на Ебертин - първа е майка му Елизбет, а понастоящем продължава в лицето на неговия син - Балдур Ебертин.
Рейнолд умира през 1988 година.
„Последната значима творба на Рейнолд Ебертин -„Астрологическо лечение\", е наистина една изключителна документална разработка, съчетаваща мъдростта на отминалите столетия и пространния изследователски материал на автора, които можем да използваме в борбата за надмогване на болестите в днешното комплицирано общество. Тази книга би трябвало да стои на лавицата на всеки астролог, който е искрено заинтересован от практикуването на лечителски изкуства. \"
Елеонора Кимъл
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^