Атлас по природна география (ISBN: 9789540116600)

Атлас по природна география (ISBN: 9789540116600)

Атлас по природна география (ISBN: 9789540116600)

от 13,49 лв 2 оферти
Описание
Целта на това произведение е да даде възможност на читателя да се запознае подробно със строежа на Земята. Езикът му е разбираем и точен. Илюстрациите са придружени от кратки обяснения за произхода, развитието и промените, които е претърпяла нашата планета.
Въведението, което дава обща представа за помощните науки, допринасящи за развитието на географското познание, и подробният азбучен показалец на термините увеличават практическата и дидактическата стойност на атласа. Предназначен е за ученици, и за всички, които се интересуват от природна география.
Подробният азбучен показалец на термините увеличава практическата и дидактическaта стойност на атласа. Предназначен е за работа в часовете по ЗИП и СИП, както и за успешна подготовка за Националната олимпиада по география. Книгата е важен ресурс за работа по програма „Успех.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^