Описание
Ключови думиНовела

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Драги читателю!
Имаш ли смелостта да разгърнеш тази книга? Имаш ли смелостта да се сблъскаш с истината за Исус и деянията му, потулвана в продължение на две хилядолетия от християнската църква? Имаш ли смелостта да надзърнеш зад кулисите на най-голямата машинация в историята на човечеството?
Ако отговорът на тези въпроси е да, то тази книга е за теб. Трогателният разказ на младия търговец Анеас, по-известен с псевдонима си Юда Искариот, ще ти покаже истинския облик на Месията Исус, ще ти разкрие тайните около непорочното му зачатие и ще ти разкаже трагичната история на една любов. Разтърсила устоите на християнския свят, потресаващата изповед на Юда Искариот не само разкрива истината за Исус, но и рисува ярък и точен портрет на тази малко позната епоха, превърната впоследствие в обект на множество исторически и религиозни спекулации. Въпреки, че е художествен роман, Аз, Юда поразява със своя реализъм, плод на дългогодишните проучвания на автора, и впечатлява с автентиката, която диша от всяка нейна страница – автентика, пред която всички онези набедени за истински евангелия на Юда бледнеят. Тя просто дръзва да покаже историята такава, каквато е, отмивайки вековните напластявания на лъжите и спекулациите, под чийто саван сияе истинският образ на Исус и неговите ученици... А дали той е отблъскващ или привлекателен, това ще решиш само ти, мъдри читателю.
Вслушай се в словата на оногова, чието име бе превърнато в символ на предателството от църковните отци, и прецени сам коя е истината!
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^