Бабините плетки в съвремието (2012)

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиЧуждоезична, Гастрономия, Хоби, Напитки, Направи сам, Спорт, Здраве, Здраве
Езикбългарски
Брой страници360
Тегло715

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Имайки предвид силната връзка между традиционното ръчно плетене и съвременното машинно плетене, в настоящата книга се разглежда строежът и структурата на напречноплетените плетива, така че читателят да може да ги възпроизведе както на съвременните плетачни машини, така и ръчно.
Прави се опит на едно място да се съберат досега съществуващите знания както за най-обикновените напречноплетени структури, така и за по-сложните такива. Разглежда се в дълбочина бримковата им структура, разнообразието им и начинът на плетенето им в съвременни условия.
Представеният материал може да се използва от всички специалисти, занимаващи се с производството и търговията на плетива. Подробно дадените особености на структурата на всички видове плетки ще спомогне по-лесното анализиране, проектиране, разпознаване и произвеждане на съвременни плетива.
От друга страна, многобройните илюстрации и снимки на различни структури, представени по уникален авторски начин в книгата, дават възможност на всеки любител-плетач да изплете самостоятелно желаната от него плетка както ръчно, така и машинно.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^