Бай Ганьо в Рая (2014)

Описание
Изминаха повече от 100 години откакто с гениалното си перо Алеко Константинов създаде смехотворния си, но и навяващ тъжни мисли образ на Бай Ганьо Балкански. Той е не само литературен, но и житейски безсмъртен герой. Защото превъплътен в своите внуци и правнуци, Бай Ганьо и до днес е от жив, по-жив. А Байганьовщината - многолика, агресивна, неопустошима, пременена в съвременни одежди, продължава да шества във всички сфери на живота ни.

А можеше ли пороците в нрава и поведението му да завехнат и да останат само достойнствата, които бай Ганьо притежава - патриотизъм, съзнание и гордост за национална идентичност и достойнство? Да, бай Ганьо ги има и именно поради тези негови качества, това, което на Земята не става, в Рая се осъщгествява. Бай Ганьо се облагородява!
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^