Балансирана система от показатели за ефективност: как да превърнем стратегията в (2005)

Балансирана система от показатели за ефективност: как да превърнем стратегията в (2005)

Офертите за продукта

Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика, Маркетинг, Мениджмънт, Право
Брой страници416

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Книгата на Робърт Каплан и Дейвид Нортън, създателите на балансираната система от показатели за ефективност на организацията - Balanced Scorecard (BSc), стана настолна за мениджърите на предприятия, конкуриращи се на пазара в информационната ера.
Каплан и Нортън предлагат система, основана на причинно-следствени връзки между стратегическите цели, отразяващите ги параметри и факторите за постигане на планираните резултати. Тя се формира на основата на четири направления - финансово, \"Отношения с клиентите\",

\"Вътрешни бизнес процеси\" и \"Познания и развитие\", целите и задачите на които се отразяват с финансови и нефинансови показатели. Авторите ни показват как да използваме тези показатели, за да съгласуваме целите на всеки служител, бизнес единица и на цялото предприятие; как да насочим енергията, способностите и професионалните знания на хората към реализация на дългосрочните цели; как да открием нови процеси и инициативи, водещи към удовлетворяване на клиентите и акционерите.
Признатите архитекти на BSc отдават особено значение на изграждането на обратна връзка, необходима за проверка на правилността и жизнеспособността на изработените стратегии.
Надхвърлила рамките на обикновена оценъчна система, BSc ни дава нов подход към стратегическото управление на компании от всякаква
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^