Описание
"Беладона" ни разкрива древен обред на един лондонски клуб оцелял от средните векове до днес. Негови членове са тринайсет свръхбогати английски благородници, които се събират на всеки три години, за да наддават за отвлечена красива девойка без родители. Този, който спечели търга, я взима за своя пленница и се държи с нея като с робиня. И то за срока, за който е заплатил, а омръзне ли му, я предоставя на другите.
Младата американка Изабела, пристигнала в Лондон при своята братовчедка, се превръща в тяхна поредна жертва за цели 19 години. Тя успява да се изтръгне по-рано от лапите на своите мъчители и на фона на световната история авторката проследява личния и срив, настъпилия обрат в живота и, търсенето на нов смисъл в отмъщението. Вече преобразена в Беладона и собственица на нощен клуб в Ню Йорк, тя привлича в него мъчителите си един подир друг, за да намери успокоение след като им отмъсти.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^