Без прочистване няма здраве (2005)

Без прочистване няма здраве (2005)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиМедицина, Здраве, Здраве
Езикбългарски
Брой страници500

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Най-новият бестселър, в който са обобщени и систематизирани литературните източници по прочистване на организма и се посочват нови оригинални, невероятно ефективни и достъпни методики и средства, както и съвременната им теоретична обосновка. Те са съобразени с индивидуалната карма и конституция на човека. Посочена е цялостна схема за прочистване на полевата форма на живот и физическото тяло — как да започне и как да се продължи процесът.
Особената ценност на книгата се състои в това, че авторът е изпитал тези методики върху себе си и затова ги описва с най-фините им нюанси. Книгата е плод от дългогодишния богат практически опит на автора.
КАК ВЪЗНИКВА ЗАМЪРСЯВАНЕТО В ЧОВЕШКИЯ
ОРГАНИЗЪМ
ПОДГОТОВКА ЗА ПРОЧИСТВАНЕ
ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПОЛЕВАТА ФОРМА НА ЖИВОТ
МЕТОДИКИ ЗА ПРОЧИСТВАНЕ НА ФИЗИЧЕСКОТО ТЯЛО,
ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО, ЧЕРНИЯ ДРОБ, ЖЛЪЧКАТА, БЪБРЕЦИ
ТЕ, ПИКОЧНИЯ МЕХУР, СЪЕДИНИТЕЛНАТА ТЪКАН И ДР.
ПРАКТИКА НА ПРОЧИСТВАНЕТО
Прочистването ще позволи качествено да подобрите живота си, да почувствате неговите досега непознати и неизвестни приятни страни.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^