Без страх (ISBN: 9789547692534)

Без страх (ISBN: 9789547692534)

Още оферти

Описание
Ключови думиФилософия, Психология
Езикбългарски
Брой страници285

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Страхът, който носим в себе си, е нашият истински враг – терорист номер едно, който парализира действията ни, разбива мечтите ни, прави ни зависими от лекарства, остарели норми и обсебващи връзки. Трябва да разберем какво представлява той, как и защо възниква и как можем да го надвием.

\"Без страх: Седемте принципа за спокойствие на духа\" от д-р Бренда Шошана е уникален наръчник към разбирането на това как работи страхът. Тя съчетава учението на Изтока и Запада, включва случки от реалния живот и упражнения за постигане на психически и духовен растеж, за живот изпълнен с творчество и благополучие.
За кого е предназначена \"Без страх: Седемте принципа за спокойствие на духа\"

Книгата на Бренда Шошана \"Без страх: Седемте принципа за спокойствие на духа\" е за всички хора, които често изпитват страх и силно вътрешно безпокойство - чувства, които са естествени за толкова много съвременни хора, но които ги спъват в живота и им пречат да живеят щастливо и пълноценно.
Време за прочит

7-14 часа, в зависимост от скоростта на четене.
За автора

Бренда ШошанаД-р Бренда Шошана е практикуваш психотерапевт повече от 25 години, привърженичка на Дзен и посветила се на обединяването на Изтока и Запада.

Книгите на Бренда Шошана са превеждани на 14 езика и се радват на огромен успех сред почитателите на литературата свързана с духовното.
Представяне от автора

Ето как Бренда Шошана представя своята книга \"Без страх: Седемте принципа за спокойствие на духа\":

„Често се твърди, че човек изпитва само две истински емоции: любов и страх. Изглежда парадоксално, но някои хора се боят от любовта, докато страхът ги кара да се чувстват в безопасност. Много от нас разчитат на страха и смятат, че той ни пази. Хващайки се за страха си, ние се чувстваме едва ли не по-добре. Същевременно ни се казва, че е опасно да се доверяваме, че любовта отслабва защитните ни сили. Ето как действа страхът: предизвиква объркване. Страхът се храни с лъжи. Той отслабва имунната ни система, разрушава присъщото ни чувство на увереност и вътрешен комфорт, изкарва ни от релсите, превръща ни в лесна плячка на онези, които целят да ни контролират по различни начини.

Страхът, който носим в себе си, е нашият истински враг – терорист номер едно, който парализира действията ни, разбива мечтите ни, прави ни зависими от лекарства, остарели норми и обсебващи връзки. Трябва да разберем какво представлява той, как и защо възниква и как можем да го надвием. Защото страхът е малодушен тиранин: достатъчно е да се обърнем с лице към него, и той подвива опашка. Но за да го преодолеем, е нужна практика. Едно е да осмислим с разума си какво ни вреди, съвсем друго – да знаем как да се отървем от страха в живота си. Тази книга ще ви покаже как. Не е никак трудно!

Бренда Шошана
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^