Библия за деца (2014)

Още оферти

Описание
Подбраните библейски истории от Стария и Новия Завет, преразказани за децата, ще отговорят на въпроса „За какво разказва Библията?. От старозаветните истории те ще научат за Сътворението, за живота и странстванията на библейските герои, чийто потомък е Иисус Христос, Спасителя на човешкия род. От новозаветните – за раждането на Иисус и живота Му на земята.

Във всяка от тези библейски истории се крие безценно зрънце проникновение за всепобеждаващата сила на вярата и добротата.

Старозаветни истории

Сътворението на света ▪ Адам и Ева ▪ Синовете на Адам и Ева – Каин и Авел ▪ Големият потоп и Ной ▪ Вавилонската кула ▪ Божият избраник Авраам ▪ Братята Исав и Иаков ▪ Иосиф – тълкувателят на сънища ▪ Моисей и Десетте Божии заповеди ▪ Самсон и Далила ▪ Цар Давид ▪ Цар Соломон ▪ Пророк Иона ▪ Пророк Даниил

Новозаветни истории

Раждането на Иисус Христос Спасител ▪ Притча за сеяча ▪ Притча за милосърдния самарянин ▪ Притча за изгубената овца ▪ Чудесата Христови ▪ Тайната вечеря, залавянето на Иисус и Възкресението
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^