BIENVENUE@FR. Methode de francais. Classe de cinquième. Учебник по френски език за 5. клас (0000)

BIENVENUE@FR. Methode de francais. Classe de cinquième. Учебник по френски език за 5. клас (0000)

от 24,00 лв 2 оферти
Описание
Одобрен със заповед РД 09-257/25.02. 2011г.
Учебникът отговаря напълно на програмата по френски език за 5. клас и е съобразен с Европейската езикова програма. Предвиден е за 119 учебни часа при 3,5 часа седмично изучаване на езика. Учебното съдържание е разработено в 10 модула – 1 за начален преговор, 6 за нови знания и 3 за преговор след всеки два модула. Модулите разработват основни теми от програмата за 5. клас първи чужд език. Всеки един модул е представен на 3 разтвора (6 страници). Предвиден е за 15 учебни часа и обхваща четирите езикови умения: слушане, четене, говорене и писане. Уроците са два типа: за нови знания и обобщителни.
В уроците за нови знания се въвежда новият материал, надграждат се и се разширяват лексиката и граматичният материал, изучени до момента. Обобщителните уроци Reprise обхващат по два модула. В тях се преговарят и проверяват лексикалните, граматическите и комуникативните единици, изучени в темите от двата модула. Предвидени са за 5 учебни часа.
Учебникът съдържа двуезичен речник, представен в азбучен ред. Кратка граматика и пълното спрежение на някои глаголи от неправилното трето спрежение са представени в края на учебника.
Вече и в електронен вариант!
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^