Бизнес английски: Делова кореспонденция (ISBN: 9789549351781)

Бизнес английски: Делова кореспонденция (ISBN: 9789549351781)

Бизнес английски: Делова кореспонденция (ISBN: 9789549351781)

Описание
Ключови думиЕзици, Езици, Речници
Брой страници156

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Обръщения, въвеждащи изрази, съкращения
Стил, тон, подреждане
Запитвания, оферти, рекламации, отговори, предупреждения
Официални писма
Кандидатстване за работа
Sincerely или Faithfully, Franchise или Licence, Mrs, Miss или Ms
 
Много издания на тема писмено общуване са пълни само с готови форми на оферти, молби, препоръки, договори и т. н. Да разбереш как се води кореспонденция от тях е като да се научиш да управляваш държава от мемоарите на Маргарет Тачър.
Ако нямате достатъчно практика в писането на бизнес писма, тази книга ще ви бъде от огромна полза. В нея ще влезете в ролята на служител на английската фирма ERGO Ltd. , който трябва да води деловата кореспонденция. Ще намерите десетки примери, съвети как да се изразявате правилно и обяснения на по-особените изрази. Целта е да не прибягвате до някоя типова бланка всеки път, когато се наложи да пишете на ваши бизнес партньори, а да сте в състояние да изразявате сами идеите и желанията си. Не е трудно. Просто има някои основни правила. Разбира се винаги, когато е необходимо можете да направите справка, независимо дали става въпрос за оферта, кандидатстване за работа или отговор.
 
Авторът Робърт Тили е преподавал английски в различни университети във Великобритания. В момента е телевизионен водещ и продуцент на предаванията „News of the Week\", „Step in\" и „This Week\".
„Бизнес английски - делова кореспонденция\" е разработен в сътрудничество с British Council.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^